Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟ!!!


Ακόμα και αν δεν συμμετέχετε στο Γύρο της Γαλλίας, ή στις νυχτερινές ποδηλατικές – κυριακάτικες πρωινές βόλτες μαζί με άλλους ποδηλάτες, αλλά απλά έχετε το ποδήλατο για να πάτε στο περίπτερο για τσιγάρα. Ακόμα και αν δεν έχετε καθόλου ποδήλατο ή έχετε ένα γυμναστικής που εδώ και χρόνια χρησιμοποιείται για να κρεμάτε πουκάμισα και τσάντες.

Το ποδήλατο είναι κάτι ξεχωριστό, θεαματικό και πάνω από όλα ευχάριστο! Ξυπνά αναμνήσεις από παιδικά χρόνια, έχει μια μαγεία, όπως και να το κάνουμε!

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΓΑΜΗΛΙΟ ΑΓΧΟΣ?


Λογικό είναι, κυρίως όσο πλησιάζει η μέρα του γάμου, να υπάρχει το ανάλογο στρες για το αν θα πάνε όλα καλά, αν θα προλάβουμε να τα ετοιμάσουμε όλα στην ώρα τους κλπ κλπ. Απόλυτα φυσιολογικό υπάρχει και ορολογία για αυτό «premarital stress»!
Κακά τα ψέματα, όλα σχεδόν περνούν από τα χέρια του ζευγαριού (και κυρίως της νύφης), που τρέχει κυριολεκτικά μέχρι την τελευταία στιγμή! Η περίοδος των προετοιμασιών όσο ωραία ξεκινάει, στην πορεία μπορεί να αγχώσει και να κουράσει..

Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

ΤΟ ΝΥΦΙΚΟ, ΛΙΓΟ ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ Τ' ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ!


Ο γάμος σε μία παραλία είναι από μόνος του σαν ιδέα πολύ ρομαντικός και μοναδικός!
Εάν πρόκειται να γίνει ο γάμος ή η δεξίωση ή η φωτογράφηση σε μία παραλία, ακολουθούν προτάσεις για μερικά νυφικά που ταιριάζουν. Για αυτές τις περιπτώσεις συνήθως προτιμούνται απλά και άνετα ώστε να μην εμποδίζουν στο περπάτημα κλπ αλλά και γιατί είναι πιο ταιριαστά με το χώρο!

Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΚΑΙΡΟ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΓΑΜΟΣ!


Θα μου άρεσε να δω έναν γάμο με θέμα το παραμύθι. Γιατί κακά τα ψέματα, μόνο εκείνη την ημέρα μπορούμε να κάνουμε όλα αυτά που περιγράφουν οι φωτογραφίες παρακάτω και να φανούν όμορφα.
Ειδικά τη σημερινή εποχή που θέλουμε κάτι να μας ανεβάσει και να μας μεταφέρει νοερά σε έναν κόσμο παραμυθένιο. Να νιώσουμε πριγκήπισσες τέλος πάντων και η ημέρα του γάμου μας να θυμίζει παραμύθι! !

Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

ΜΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ - ΚΟΤΣΟΙ ΣΙΝΙΟΝ


Ο chignon κότσος ενδείκνυται για πιο επίσημο αποτέλεσμα! Είναι πολύ κομψός φυσικά ενώ το θετικό είναι ότι θα μείνει στη θέση του όλο το βράδυ, καθότι είναι πολύ σταθερό χτένισμα! Επίσης, μπορεί να συνδυασθεί πολύ όμορφα και με αξεσουάρ ή πέπλο!

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Bohemian χτενισμα!


Φαίνεται φυσικό και όχι στημένο, αλλά παράλληλα είναι ένα πολύ κομψό χτένισμα! Πάει με στράπλες νυφικά αλλά και με vintage νυφικά! Ιδανικό για γάμο στην παραλία, στον κήπο του σπιτιού ή σε κάποιο κτήμα!

Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΠΑΣΤΕΛ ΧΡΩΜΑΤΑ ΓΑΜΟΥ!


Το θετικό με τα παστέλ χρώματα είναι ότι είναι πιο απαλά, διακριτικά, αλλά παράλληλα καλύπτουν μεγάλη γκάμα χρωμάτων. Μπορούν να συνδυαστούν εύκολα και ταιριάζουν πολύ τόσο στην άνοιξη όσο και στο καλοκαίρι!!
Μερικές φωτογραφίες για έμπνευση!!

Σάββατο 2 Ιουνίου 2012

ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΘΑ ΦΟΡΕΣΟΥΜΕ??

Το παπούτσι της νύφης παίζει ρόλο τη βραδιά του γάμου! Ουσιαστικά συμπληρώνει το στυλ της, με το νυφικό, τα μαλλιά και το μακιγιάζ! Για αυτό το λόγο καλύτερα να τα αγοράσετε αφού έχετε επιλέξει πρώτα το νυφικό που θα φορέσετε!
Θεωρητικά επειδή συνήθως το νυφικό είναι μακρύ και καλύπτει τα πόδια και τα παπούτσια, θα έπρεπε να μην έχει τόσο ενδιαφέρον. Ωστόσο, όλα τα άλμπουμ γάμων που έχουμε δει (ενδιαφέρον!δείτε και εδώ!) έχουν τουλάχιστον 4 φωτογραφίες των παπουτσιών! 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...