Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΧΑΡΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΓΑΜΟ ΜΑΣ!


Συνήθως έτσι ξεκινάνε τα περισσότερα προσκλητήρια ή τουλάχιστον ξεκινούσαν γιατί πλέον υπάρχει μια πολύ μεγάλη γκάμα από κείμενα τα οποία γράφουν τα ζευγάρια. Χιουμοριστικά, ρομαντικά, λιτά κλπ..
Το κάθε προσκλητήριο εξαρτάται από το γούστο του κάθε ζευγαριού ΥΠΟΨΗ όμως: αποτελεί και την πρώτη πρώτη εικόνα του καλεσμένου στο γάμο σας! Επίσης, πολλές φορές προδιαθέτει και για το εν γένει ύφος και στυλ του γάμου!
Είναι τεράστια η ποικιλία για την επιλογή ενός προσκλητηρίου. Από τη γραμματοσειρά και το χρώμα μέχρι το είδος καθεαυτό αφού έχουμε δει προσκλητήρια από χαρτί, από πάπυρο, σε μπουκάλια και δε συμμαζεύεται...


Μπορεί να είναι έτοιμο, μπορεί να είναι έτοιμο χειροποίητο, μπορεί να το έχετε φτιάξει και μόνες σας!

Και λίγο ιστορία:

Τα προσκλητήρια συνήθως αποστέλλονται λίγες βδομάδες πριν το γάμο, ώστε και ο καλεσμένος να το θυμάται αλλά και να προλάβουν να ειδοποιήσουν εγκαίρως (λέμε τώρα).. Ωστόσο θα πρέπει να τα έχετε παραγγείλει αρκετά νωρίς (γύρω στους 2-3 μήνες πριν το γάμο ώστε να προλάβετε να τα γράψετε και να οργανωθείτε για το πώς θα τα στείλετε ή θα τα δώσετε!
Πάμε να δούμε μερικά από αυτά!

Από ξύλο:





Μπουκαλάκια:




Οικολογικά:





Με χιούμορ:










Παζλ:




Σελιδοδείκτης:



Φιλμ:




Ηλεκτρονικά:


Χρήσιμες Διευθύνσεις:
και ξένα

Κείμενα για το προσκλητήριο:

Και συμβουλές σε περίπτωση που θέλετε να τα παραγγείλετε online

Photos via www.brendasweddingblog.com, www.bride.ca, www.azulsahara.com,  greenweddingshoes.com, ohsobeautifulpaper.com, www.serendipitybeyonddesign.com, www.1001-invitation-ideas.com, www.ourweddingplus.com, invitations.tk, www.mymodernmet.com, ohsobeautifulpaper.com, www.locomix.nl, www.weddinginvitations21.com, www.4thewedding.com, www.bestfreshpictures.info, www.funny-wedding-ideas.com, planner-wedding.net, www.sacredwaste.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...