Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΡΙΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΑ! – ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ


Νομίζω οι λεπτομέρειες σε έναν γάμο είναι αυτές που πραγματικά κάνουν τη διαφορά. Θεωρώ ότι και για εσάς θα είναι απόλαυση να ψάξετε το «κάτι» που θα σας εκφράζει και παράλληλα θα διαφέρει από τους υπόλοιπους γάμους. Το διαδίκτυο ευτυχώς είναι γεμάτο ιδέες είτε για να αγοράσετε πράγματα είτε για να τα φτιάξετε μόνες σας.
Η διαφορά μπορεί να γίνει από το βιβλίο ευχών μέχρι τα δωράκια για τους καλεσμένους και από τα προσκλητήρια μέχρι το στολισμό.
Σήμερα θα δούμε εναλλακτικές για το τραπέζι και το βιβλίο ευχών, ώστε να μην το προσπεράσει κανείς αλλά να το δουν όλοι και να μας χαρίσουν τις ευχές τους!! Το βιβλίο ευχών είναι γενικά μια όμορφη ιδέα που εκτός του ότι αποτελεί έναν ακόμη τρόπο να μας ευχηθούν οι καλεσμένοι μας, είναι και ένα από τα αντικείμενα που θα μας μείνουν και θα αποτελεί μια ωραία ανάμνηση.
Πάμε να δούμε μερικές ιδέες?



Α. ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΓΛΥΚΑ (CANDY BAR)










B. ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ ΣΕ ΔΕΝΤΡΟ

 


Γ. ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ - ΠΑΖΛ





Δ.ΒΙΒΛΙΟ ΕΥΧΩΝ - ΠΙΑΤΟ





Ε. ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΟ «ΒΙΒΛΙΟ» ΕΥΧΩΝ





 























ΣΤ. ΚΛΑΣΙΚΑ ΒΙΛΙΑ ΕΥΧΩΝ









Επίσης μπορείτε να παραγγείλετε βιβλίο ευχών κομμένο στα μέτρα σας καθώς πολύς κόσμος ασχολείται με το scrapbooking και τις χειροποίητες δημιουργίες και υπάρχουν πολλές ιστοσελίδες που μπορείτε να δείτε δείγματα και να δείτε τι ταιριάζει στο στυλ σας. Κάποια που μας άρεσαν:

Τέλος, και για να ολοκληρωθεί η διακόσμηση υπάρχουν και αντίστοιχα στυλό:

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...