Σάββατο 14 Φεβρουαρίου 2015

ΜΙΑ ΑΛΛΙΩΤΙΚΗ ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ! (PART II)


Έχουμε αναφέρει σε άλλο άρθρο προτάσεις για μια διαφορετική δεξίωση γάμου, ωστόσο επειδή είμαστε Ελλάδα, και πού να τρέχουμε σε αμπελώνες και σκάφη πάμε να δούμε  και άλλες επιλογές... (κάποιες τις λέμε ξανά!).
Θα μου πεις και ποιος δεν το θέλει αυτό? Να κάνει δηλαδή τη διαφορά περισσότερο από προσωπική ανάγκη για το κάτι το διαφορετικό! Αλλά υπάρχουν πολλά που μας συγκρατούν από το να το κάνουμε τελικά.. Από το τι θα πει ο κόσμος, μέχρι το πού να τρέχω τώρα να τα ψάχνω όλα αυτά ας πάω με την εύκολη λύση..

Συμφωνώ σε όλα.. Αλλά επειδή μας αρέσουν οι γάμοι γενικώς, εναλλακτικοί και μη, βρήκαμε μερικές ακόμα ιδέες κατ’ αρχάς για τη δεξίωση του γάμου και συνεχίζουμε.. Προσωπικά πάντως χαίρομαι όταν βλέπω γάμους με μηχανές, στη θάλασσα, με μεταμφιέσεις κλπ, έχουν γούστο και είναι ξεχωριστοί!!



Και μην ξεχνάτε ότι η διακόσμηση κάνει θαύματα και στον πιο απλό χώρο. Λίγα φωτάκια, λίγες λαντέρνες, κεράκια, κρεμαστή διακόσμηση και τίποτα δε θυμίζει το χώρο όπως τον είδατε όταν τον κλείσατε.

Μερικές ιδέες!

BRUNCH ή FINGER FOOD ή COCKTAIL PARTY
Ένας γάμος όπου θα προσφέρετε finger food και cocktails ή ένας γάμος – brunch(πρωινο-μεσημεριανός), σίγουρα είναι κάτι διαφορετικό και πρωτότυπο! Επίσης, ένας χώρος με stands ή πάγκους ή καναπέδες και μαξιλάρες.











ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ή ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΙΔΑΝΙΚΑ ΜΕ ΜΙΑ ΜΠΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑ...
Αν βαρεθήκατε τις ροτόντες, τα κτήματα και τις αίθουσες σκεφτείτε το.. Ιδανικό εάν είναι λίγα τα άτομα, αλλιώς απαιτείται μεγαλύτερος χώρος.. Υπάρχουν πολλά όμορφα μεζεδοπωλεία, εστιατόρια με ωραίο χώρο ενώ αν είναι καλοκαίρι μπορείτε να επωφεληθείτε από την αυλή τους. Τα περισσότερα οργανώνουν γάμους οπότε θα υπάρχει και η ανάλογη εμπειρία από το προσωπικό.






ΠΛΑΤΕΙΑ ΧΩΡΙΟΥ - ΥΠΑΙΘΡΟΣ
Για όσες τυχερές έχουν χωριό.. Συνεννόηση με τις ταβέρνες της περιοχής ή με κάποιο catering για τραπεζοκαθίσματα και φαγητό και το βασικό έκλεισε... Μπορούν να γίνουν θαύματα με διακόσμηση, λουλούδια κλπ.. Δείτε και εδώ!



ΠΑΡΑΛΙΑ
Και εννοούμε κυριολεκτικά δίπλα στο κύμα! Δόξα τω Θεώ από παραλίες έχουμε μπόλικες στην Ελλάδα.. Θέλει καλή διάθεση, και να είστε διατεθειμένες να γεμίσετε άμμο και εσείς και οι καλεσμένοι σας.. 








WELCOME DRINK
Αντί για την κλασική σαμπάνια ή κάτι ανάλογο που έχουν οι περισσότεροι χώροι κάντε τη διαφορά και βάλτε πχ σφηνάκια με βότκα, με τεκίλα, ένα μοχίτο, μαργαρίτες ή ο,τιδήποτε άλλο!







ΜΟΥΣΙΚΗ
Μία μικρή μπάντα 3-4 ατόμων ακούγεται περίφημη ιδέα. Παίζουν 60s,80s, σύγχρονα ελληνικά και ξένα και θα ξεσηκώσουν τον κόσμο ίσως και καλύτερα από έναν dj! 









Το άρθρο συνεχίζεται με εναλλακτικές ιδέες για τούρτα/ γλυκά, centerpieces, δωράκια καλεσμένων, παπούτσια και φυσικά νυφικά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...