Τρίτη 10 Απριλίου 2012

ΜΑΛΛΙΑ ΓΙΑ ΓΑΜΟ!!!

Με πέπλο ή χωρίς, το μαλλί εκείνη την ημέρα ή που θα είναι σπαζοκεφαλιά ή που θα το βρούμε αμέσως. Ανάλογα με την φαντασία της κομμώτριας και τη δική μας αποφασιστικότητα.. Φωτογραφίες υπάρχουν πάρα πολλές και λίγο πολύ ξέρουμε τι μας ταιριάζει, μπούκλα, ίσιο, κότσος κλπ. Τα πειράματα καλά είναι μερικές φορές, γιατί η έκπληξη μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένουμε, όμως το βασικότερο είναι να αισθανόμαστε άνετα με το χτένισμα και φυσικά να ταιριάζει σε εμάς, στο νυφικό μας και το στύλ του γάμου που έχουμε επιλέξει!
Σε ό,τι αφορά το κόστος, η αλήθεια είναι ότι πληρώνουμε κατιτίς παραπάνω αφού έχει τη λέξη νυφικό (χτένισμα) μπροστά και ως γνωστόν πολλαπλασιάζει την τιμή, το θετικό είναι ότι έχουν γίνει τα απαραίτητα δοκιμαστικά και η κομμώτρια ξέρει ακριβώς τι θα κάνει εκείνη την ημέρα (και δεν θα βγει κάτι άσχετο)


Προσοχή θέλει το βάλε-βγάλε του πέπλου (εάν υπάρχει).  

Δείτε εδώ και εδώ για συμβουλές για το χτένισμα που θα επιλέξετε και εδώ για ιδέες!
Οι επιλογές πολλές (εδώ δεν κοιτάμε τι λέει η μόδα, κάνουμε ό,τι θέλουμε): Κότσος ψηλά, σινιόν, κότσος πιο ανάλαφρος, ρετρό, bohemian, με πλεξούδα, με λουλούδια, κυματιστά, με διάφορα αξεσουάρ κλπ κλπ. 

Μερικές από αυτές με φωτογραφίες:

Με πλεξούδα:
















Ιδέες επίσης εδώ και εδώ.

Με λουλούδια:







 



Ιδέες για γάμο στη παραλία, αλλά και άλλες. Αλλά και εδώ!  

Χαμηλός κότσος:










Με αξεσουάρ:
















Και online shop

Αν σας φαίνονται πάντως υπερβολικά, δείτε αυτό (γενικά στην Ινδία πολύ κόσμημα):



 
To be continued και με τα υπόλοιπα χτενίσματα!! 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...