Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΩΝ!


Έχει επικρατήσει πλέον σε μια δεξίωση γάμου, να υπάρχει αντίστοιχα πλάνο για το πού θα καθήσει ο κάθε καλεσμένος. Αυτο συνεπάγεται με extra ταλαιπωρία για εσάς, με την έννοια ότι πρέπει να αφιερώσετε χρόνο στο πλάνο των τραπεζιών αλλά είναι καλύτερα από το να κάτσει ο καθένας όπου θέλει.  Με το να στήσετε εσείς τα τραπέζια, θα οργανώσετε τις παρέες ώστε να υπάρχει φιλικό περιβάλλον ανάμεσα τον κόσμο και να αισθάνονται πιο άνετα.
Από την πρώτη στιγμή θα διαπιστώσετε ότι μπορεί να φαίνεται εύκολο, αλλά είναι αρκετά πολύπλοκο. Και αυτό γιατί πρέπει να λάβετε υπόψη παραμέτρους όπως, συγγένειες, συμπάθειες και το κυριότερο αντιπάθειες μεταξύ όλων! Για τους συγγενείς, ρωτήστε τους γονείς, ξέρουν καλύτερα τις «οικογενειακές ίντριγκες»!
Οι καλεσμένοι χωρίζονται ως επί των πλείστων σε συγγενείς, φίλους, συναδέλφους και μετά ανάλογα με τα κοινά ενδιαφέροντα και τη συμβατότητα, μπορεί να προκύψουν ενδιαφέροντα τραπέζια.  Συνήθως  οι καλεσμένοι γαμπρού-νύφης κάθονται σε διαφορετική πλευρά, ωστόσο θα ήταν όμορφο να αναμειχθούν, καθώς έτσι θα τους δινόταν η ευκαιρία να γνωριστούν όλοι καλύτερα. Αν υπάρχουν πολλά παιδιά, σε ηλικία που μπορούν να κάτσουν μόνα τους, σκεφτείτε ένα τραπέζι ειδικά για αυτά!




Συνήθως την ώρα που προσέρχονται στη δεξίωση, οι υπεύθυνοι του χώρου ενημερώνουν τον κάθε καλεσμένο σε ποιο τραπέζι θα καθήσει σύμφωνα με τις λίστες που τους έχετε δώσει. Ωστόσο, όπως θα δούμε παρακάτω, μπορούμε να έχουμε ετοιμάσει κάρτες με το όνομα του κάθε καλεσμένου και να υπάρχουν σε ένα τραπέζι στην είσοδο. Διαφορετικά μπορεί κάποιος να τις μοιράζει κατά τη διάρκεια του welcome drink! 



Με βεβαιότητα πάντως σας λέω ότι η τελική προσέλευση θα διαφέρει από την λίστα που έχετε ετοιμάσει. Κάποιοι που σας είπαν ότι θα έρθουν, δεν θα έρθουν τελικά ενώ άλλοι θα εμφανιστούν ξαφνικά, έχοντας ενημερώσει για το αντίθετο. Δυστυχώς δεν υπάρχει μέχρι σήμερα μέθοδος πρόληψης για αυτό, αλλά δεν πειράζει, μπορεί να τύχει σε όλους! Φρονίστε απλά να υπάρχει ένα extra τραπέζι στολισμένο και με σεβίτσιο για όσους έρθουν...
Στα τραπέζια, εκτός από τους αριθμούς και για να γίνει πιο πρωτότυπο μπορούμε να δώσετε ονόματα από:
-          Αυτοκίνητα
-          Ταινίες
-          Νησιά
-          Πρωτεύουσες
-          Τραγούδια
-          Λουλούδια
-          Κοκτέιλς   κ.ο.κ.












Η Martha Stewart μας εντυπωσιάζει για άλλη μια φορά! Αλλά και εδώ!!
Και μερικές φωτογραφίες για τα νούμερα και όχι μόνο











































αλλά και  για τα ονόματα

























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...