Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

ΔΕΞΙΩΣΗ ΓΑΜΟΥ – ΠΩΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΠΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ!!!




Σε γενικές γραμμές το τρίπτυχο για μία καλή δεξίωση γάμου με πολύ κόσμο είναι καλό και άφθονο φαγητό, καλό ποτό και καλή μουσική! Ωστόσο, η επιτυχία της εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από τους καλεσμένους σας! Τυχεροί βέβαια όσοι έρθουν, θα φάνε, θα πιούνε, θα χορέψουνε.. Το θέμα είναι να περάσουνε και καλά και κυρίως να μη φύγουν πριν την ώρα τους. Mερικά tips:


Προσοχή στα τραπέζια.. Το πώς θα τα στήσετε και ποιους θα βάλετε να κάτσουνε μαζί είναι πολύ σημαντικό ώστε να έχουνε καλή παρέα μεταξύ τους και να έχουν κοινά αντικείμενα συζήτησης και ενδιαφέροντα. Με αυτό τον τρόπο θα περάσει ακόμα πιο όμορφα η βραδιά. Εάν είναι και ο χώρος ωραίος, δε θα θέλουν να φύγουν.



Μην τους αφήσετε πολλή ώρα να περιμένουνε!! Πολύ σημαντικό! Το ξέρω ότι πρέπει να βγάλετε φωτογραφίες και ο φωτογράφος θα σας πιέζει για μερικές λήψεις ακόμα και εδώ και εκεί και παραπέρα αλλά μην αφήσετε τον κόσμο πολλή ώρα ή αν το κάνετε φροντίστε αυτή την ώρα να ασχολούνται με κάτι όπως ένα κόκτειλ, λίγο finger food, μουσικούλα ώστε να προετοιμάζονται για το πάρτυ που θα ακολουθήσει. Επίσης, μην τους αφήσετε να πεινάσουνε!! Οι περισσότεροι όταν έχουνε να πάνε σε γάμο τρώνε κάτι ελαφρύ την υπόλοιπη ημέρα (το ξέρω καλά, κι εγώ το ίδιο κάνω), με την προοπτική να φάνε καλά στο τραπέζι του γάμου! Οπότε φροντίστε με ορεκτικά, με κέρασμα, ή με την έγκαιρη προσέλευση να μην τους αφήσετε νηστικούς.



Mην αργήσετε πολύ με προπόσεις, τούρτες, πρώτους χορούς και χαιρετισμούς! Φροντίστε να είναι πιο συμπυκνωμένο το πρόγραμμα.

Και κάντε αυτό που εσείς θέλετε. Μην επηρεάζεστε από τρίτους Αν δεν θέλετε να χορέψετε τον πρώτο χορό, μη χορεύετε, αν δε θέλετε να κόψετε τούρτα, μην κόψετε… Δεν πρόκειται να το θυμάται κανένας μετά και εν έτει 2015 ούτε θα το σχολιάσει κανείς.

Μουσική… Πολύ σημαντικό για να κυλήσει όμορφα η βραδιά!. Προσοχή στο τι θα παίξει και να μπορέσει ο dj να πιάσει τον παλμό ώστε να είναι η πίστα γεμάτη συνέχεια.



Μια καλή ιδέα είναι ένα open bar ή εκτός από την τούρτα να φτιάξετε και έναν μπουφέ γλυκών, φρούτων κλπ.. η μια γωνιά λικέρ και πούρων για μετά.. Επίσης για τους πιο ξενύχτηδες θα μπορούσατε να συνεννοηθείτε να βγαίνει μετά από κανά δίωρο μια μακαρονάδα, πλατό τυριών, κάποια σνακ, μικρά burgers κλπ..






Εάν πάλι  ο γάμος γίνεται μεσημέρι μπορείτε να σκεφτείτε να σερβίρετε καφέ ή τσαι και γλυκίσματα το απόγευμα..

Μην αγνοείτε τους καλεσμένους σας! Μιλήστε και αλληλεπιδράστε μαζί τους με κάθε ευκαιρία.Βγάλτε φωτογραφίες, τραβήξτε τους να χορέψουν και γενικά δείξτε τους ότι είναι σημαντικοί. Άλλωστε χωρίς αυτούς θα γινόταν γάμος αλλά όχι δεξίωση..

Εάν υπάρχουν παιδιά φέρτε έναν ταχυδακτυλουργό, έναν ανιματέρ, μερικά παιχνίδια  κλπ, ώστε να απασχολούνται αλλά κυρίως να μην έχουν έγνοια οι γονείς τους και φύγουνε νωρίς.



Τέλος εάν σας αρέσουν τα παιχνίδια, και αρέσουν και στους άλλους δείτε εδώ τι έχουν σκαρφιστεί ορισμένοι!!

Το πιο σημαντικό! Σκεφτείτε όλους τους γάμους που έχετε πάει. Τι σας άρεσε, τι δεν, πού βαρεθήκατε και πού όχι και αναλόγως πράττετε και βελτιώνετε!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...