Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Η ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ!



(Η φωτο εννοείται ότι είναι προϊόν μυθοπλασίας). Το άρθρο αλλιώς θα μπορούσε να λέγεται “Αγάπη μου έχω εμπιστοσύνη στο γούστο σου”, ή “όλα ωραία είναι” κλπ κλπ.. Το γεγονός είναι ένα.. Η πλειοψηφία των γαμπρών βαριέται θανάσιμα τα διαδικαστικά της ημέρας του γάμου. Η φαντασία τους εξαντλείται στην πρόταση γάμου μετά την οποία θεωρούν ότι ξεμπέρδεψαν και ότι το μόνο που μένει να οργανώσουν είναι το επικείμενο bachelor party ήτοι σε ποια μπουζούκια/ strip club θα πάνε..
 
Για αυτούς ένα απλό πάρτυ μετά το γάμο είναι ό,τι καλύτερο και δεν μπορούν να καταλάβουν ούτε να φανταστούν τον κυκεώνα ερωτήσεων και πληροφοριών που θα κληθούν να απαντήσουν. 



Η καλύτερη στιγμή τους είναι όταν πάτε για πρόβα νυφικού γιατί είναι το μόνο μέρος που δεν μπορούν να έρθουν μαζί.. Για όλα τα άλλα θα πρέπει να εφεύρουν μία δικαιολογία, ειδικά εάν είναι βραδιά Champions League!



Πάω στοίχημα εάν τους ρωτήσετε τι θυμούνται από τους γάμους που έχουν πάει μέχρι τώρα αυτό που θα τους έχει μείνει είναι το φαγητό, το φαγητό, το φαγητό. Άντε και η μουσική εάν είναι χορευταράδες. 



Από διακόσμηση, μπομπονιέρες, προσκλητήρια κλπ θα σου πουν «ολα τα ίδια είναι». Ή θα τους αρέσει το πιο άσχετο, το πιο κιτς που είδατε ποτέ...
Δε βοηθάει και το σύστημα όμως.. Είναι πολύ νυφο-κεντρικό. Ενώ υπάρχουν ατελείωτες λίστες για τα do και dont της νύφης για το γαμπρό θα βρείτε 2-3 συμβουλές ανάμεσα στις οποίες είναι να κουρευτούν και να ξυριστούν. Άντε και να βρουν κοστούμι, γραβάτα και παπούτσια, αν και κάτι μου λεει ότι ακόμα και εκεί εσείς θα τρέξετε...




Διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος για αυτό



που δε νομίζω να σας καλαρέσει εκτός εάν ο γάμος είναι hipster style οπότε  ναι το θέλουμε.

Υπάρχει βέβαια και η άλλη οπτική .Εάν ο δικός σας δείχνει ενδιαφέρον και έχει και ισχυρή άποψη το καλό που του θέλω να μοιάζει με τη δική σας, διαφορετικά θα σας κάνει τα νεύρα τσατάλια κάθε τρεις και λίγο. Μα αλήθεια, τώρα τι θέλει και ανακατεύεται?
 
Τώρα, πώς  μπορείτε να τον τρέξετε έστω λίγο?
-          Ας κανονίσει τα γραφειοκρατικά, άδειες γάμου κλπ
-          Βάλτε τον να ασχοληθεί με παραλαβές/ πληρωμές/ μετακινήσεις κλπ.
-          Δελεάστε τον με γευστικές δοκιμές στις αίθουσες, κτήματα κλπ.. Του στυλ «Πάμε να δούμε το κτήμα.........Θα έχει και φαγητό και κρασί!»
-          Να διαλέξει, να παραγγείλει και να φέρει τα ποτά
-          Ας πάει και σε κανέναν φωτογράφο ή dj
-          Ας κανονίσει τα του ταξιδιού



Αχ! Τα είπα και ησύχασα... Συνεχίζεται με μαρτυρίες αληθινών γαμπρών και γαμπρών to be. Ο σχολιασμός ελεύθερος.. 

ΥΓ :Εντάξει δε λέμε να χάσουμε το δάσος, ο γάμος δεν είναι η ημέρα του γάμου αλλά αυτό που ακολουθεί μετά. Όμως επειδή ο λόγος ύπαρξης του blog είναι αυτό ακριβώς, γι αυτό αναλύουμε όλα τα παραπάνω.
ΥΓ: Για να μην είμαστε τελείως άδικες, ας τους δώσουμε και μερικά δίκια. Ανα τακτά διαστήματα ας περνάμε και κανα σαββατοκύριακο χωρίς να μιλάμε καθόλου για τις προετοιμασίες. Επίσης, ας μην τους βομβαρδίζουμε συνέχεια με πληροφορίες  και νέα διλήμματα. Πάνω που έμαθε τις παιώνιες και το τανγκό ο καψερός μην του αλλάζουμε λουλούδια και χορό!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...