Κυριακή 22 Μαρτίου 2015

CIGAR AND WHISKEY BAR!



Μετά το candy bar που απαιτεί απόλαυση να το στήσετε ήρθε η ώρα να κάνει και ο γαμπρός κάτι! Ένα από τα πούρα που θα ανάψει ο άντρας ακόμα και αν δεν είναι καπνιστής είναι την ημέρα του γάμου του (οι άλλες περιστάσεις είναι όταν γεννηθεί το παιδί του, στα μπουζούκια, στην κατάκτηση του πρωταθλήματος κλπ.) 

Όπως και να έχει, μία γωνιά στη δεξίωση του γάμου, ένα gentlemens lounge όπως το είδαμε κάπου γραμμένο, με πούρα και ουϊσκι μας αρέσει σαν ιδέα και θεωρούμε το ίδιο και σε μια μερίδα των καλεσμένων.










Παραλλαγές εννοείτε ότι μπορούν να γίνουν. Προσθέτετε τεκίλα, τζιν κλπ . 




Φυσικά σε όλα τα παραπάνω δεν αποκλείεται η γυναικεία συμμετοχή, μπορείτε να προσθέσετε τα πιο μικρά/λεπτά πουράκια, με γεύση κλπ καθώς και κάποια πιο γυναικεία ποτά, όπως λικέρ, λιμοντσέλο, μαστίχα, αμαρέτο!




Μην ξεχάσετε να βάλετε σταχτοδοχεία, σπίρτα αλλά και τα ειδικά μηχανήματα που κόβουν τα πούρα. Α, μερικά μπολάκια με σνακ, ξηρούς καρπούς,
Για πιο ψαγμένες καταστάσεις βάζετε τα αρχικά σας , την ημερομηνία του γάμου κοκ και φιλοτεχνείτε τα πούρα!




Επίσης, υπάρχουν και ταμπελάκια όπως αυτά στο etsy


Photos via itsabrideslife.com, http://www.noviamor.co.uk/, www.weddingchicks.com, www.washingtonian.com, www.katelinwallaceblogs.com, www.colincowieweddings.com/, www.stylemepretty.com, www.polkadotbride.com, www.sugarandspiceevents.com.au, www.merakoh.com, www.cheaphumidors.com, www.elanimages.co.uk, www.elissarphotography.com,  www.jetfeteblog.com/, destinationw.com, www.colincowieweddings.com,  www.prestigecigars.com.au

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...