Σάββατο 4 Ιουλίου 2015

ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ



Έχω μήνες να γράψω στο blog. Θες η καθημερινότητα, οι υποχρεώσεις, οι ιδέες που είναι πολλές και αρχίζω το ένα κείμενο γράφω το άλλο και έχω γεμίσει ημιτελή.. Οι λόγοι πολλοι. Ποτέ όμως δεν το εγκατέλειψα πραγματικά, ούτε σκέφτηκα να το κλείσω. Μπαίνω κοιτάω τα email, τις στατιστικές κοκ.

Την τελευταία εβδομάδα σκέφτηκα όλα αυτά τα ζευγάρια που παντρεύονται το Σαββατοκύριακο καθώς και των επόμενων μηνών που είναι η κατ’ εξοχήν σεζόν για γάμους. Προσπάθησα να μπω στη θέση της νύφης που παντρεύεται και τι θα έκανα στη θέση της. Οι λόγοι πολλοί με κυριότερο το οικονομικό κομμάτι αφού το ζευγάρι καλείται ειδικά τις τελευταίες ημέρες πριν το γάμο να δώσει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων του σε όλους, μα ανθοπώλης είναι αυτός, μα το catering, μα η κομμώτρια. Και εκτός του ότι πλέον τίθεται και πρακτικό ζήτημα για τον τρόπο πληρωμής τους (έχεις τόσα μετρητά σπίτι ή σε καλύπτει το όριο των πιστωτικών για να αντεπεξέλθεις?), τίθεται και το γενικότερο ζήτημα εάν αξίζει να τα δώσεις για ένα βράδυ. Και εδώ πλέον υπάρχουν δύο σενάρια.
Είτε το ακυρώνεις/ αναβάλλεις είτε το προχωράς και ό,τι θέλει ας προκύψει. Αφού έχεις φτάσει ως εδώ είναι πραγματικά κρίμα να μην ολοκληρωθεί.
Ό,τι και αν αποφασίσετε ως ζευγάρι πάντως μην το μετανιώσετε. Εάν αποφασίσετε το πρώτο σενάριο μη στενοχωριέστε, θα βρεθούν πάμπολλες ευκαιρίες στο μέλλον να γιορτάσετε και να φύγει το απωθημένο (θα έρθουν βαφτίσια, επέτειοι γάμου και πολλές άλλες ευκαιρίες που μπορείτε να δημιουργήσετε). Εάν αποφασίσετε το δεύτερο, επίσης μη στενοχωριέστε. Δεν ξέρει κανείς τι ξημερώνει αύριο και τουλάχιστον τη μέρα του γάμου σας δεν θα μπορεί να σας την πάρει κανείς. Θα το θυμάστε μια ζωή και πιστέψτε με θα είναι μία καλή ευκαιρία για εσάς και τους δικούς σας να ξεφύγετε για μερικές ώρες από όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας.
Ό,τι και αν αποφασίσετε πάντως, στο βάθος του μυαλού σας να έχετε το εξής. Είστε πολύ τυχερές που έχετε βρει το άλλο σας μισό και αποφασίζετε να ενώσετε τις ζωές σας. Το blog προσπάθησε να βοηθήσει όσο μπορεί να οργανωθεί η βραδιά του γάμου και επικεντρώθηκε σε αυτή, ωστόσο ο γάμος δεν είναι μόνο αυτό, έχει και συνέχεια. Ξεκινάτε μία καινούρια ζωή με το νέο σύζυγό σας, τη νέα σας οικογένεια. Και στο τέλος της ημέρας θα ανακαλύψετε ότι αυτό είναι πραγματικά ανεκτίμητο.
Σε όλα αυτά που πρόκειται να γίνουν το επόμενο διάστημα στην Ελλάδα, γιατί μη γελιόμαστε ξεκινά μία νέα εποχή, δεν θα είστε μόνες σας. Θα έχετε έναν σύντροφο, μία συμπαράσταση που πραγματικά θα τη χρειαστείτε! Οπότε μη χάνετε την ψυχραιμία σας, το χαμόγελό σας και πραγματικά σας εύχομαι να σας έρθουν όλα όπως επιθυμείτε. 



Και μην ξεχνάτε ότι μετά τη βροχή έρχεται το ουράνιο τόξο!Η ζωή και οι γάμοι θα συνεχίζονται και αυτό αποτελεί ελπίδα και ένα μήνυμα ζωής για το μέλλον!
Εμείς θα είμαστε στη διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε! Το blog θα συνεχίσει να υπάρχει με νέες οικονομικές ιδέες, do it yourself και ό,τι άλλο σκεφτούμε προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα! 

Photos via http://blog.tbdress.com, http://www.jenniferoliphant.com 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...