Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2015

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΑΜΟΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΙΟ (ΜΟΝΟ)ΠΟΛΥ!






Με έναν πρωτότυπο και ασυνήθιστο τρόπο, ο Τζάστιν Λίμπον απέσπασε το «ναι» της συντρόφου του Μίτσαλ Οτ, κάνοντάς της πρόταση γάμου μέσω ενός ειδικά κατασκευασμένου παιχνιδιού «Monopoly».
Οι Τζάστιν και Μίτσαλ μεγάλωσαν στον ίδιο δρόμο, στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών, ωστόσο έχασαν ο ένας τα ίχνη του άλλου, μέχρι να επανασυνδεθούν μέσω του διαδικτύου αρκετά χρόνια αργότερα.


Χωρίς η Μίτσαλ να γνωρίζει το παραμικρό, ο Τζάστιν προσέλαβε τα Χριστούγεννα του 2014 έναν ξυλουργό για να σχεδιάσουν μία ξύλινη Monopoly με μία ειδική κρύπτη για το δαχτυλίδι, «πειραγμένα» ζάρια αλλά και μία κάρτα – έκπληξη.





«Της έδωσα τα ζάρια. Μπορούσε να φέρει μόνο επτά, ήταν ο αριθμός που χρειαζόταν να πατήσει στο κουτάκι “τύχη”», περιέγραψε ο Τζάστιν και συνέχισε: «Εκεί ήταν τοποθετημένη μια κάρτα με την ερώτηση: “Θα με παντρευτείς; Αν ναι, προχώρα στο κουτάκι που γράφει φόρος πολυτελείας”».

Αφού διερωτήθηκε αν όλα αυτά συμβαίνουν στην πραγματικότητα, η Μίτσαλ μετακίνησε το πιόνι της στον «φόρο πολυτελείας», με μία ειδική κρύπτη να ανοίγει, αποκαλύπτοντας το δαχτυλίδι.


«Λάτρεψε κάθε δευτερόλεπτο της πρότασης, χαίρομαι πολύ γι’ αυτό» κατέληξε ο Τζάστιν, εκφράζοντας την ικανοποίησή του που το σχέδιό του πέτυχε.




Η αλήθεια είναι ότι έθεσε τον πήχη ψηλά!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...