Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2015

Τάσεις γάμου για τις νύφες του 2016!


Το 2015 πλησιάζει σιγά σιγά προς το τέλος του, βαρετό δεν ήταν, παράπονο δεν έχουμε.. Σιγά σιγά λοιπόν ήρθε η ώρα να δούμε τι θα γίνει το 2016 για εσάς που προγραμματίζετε το γάμο σας! Φαίνεται νωρίς αλλά δεν είναι. Περνάει γρήγορα ο καιρός και όσο πιο οργανωμένες είμαστε τόσο το καλύτερο. Εάν έχετε λοιπόν αρχίσει από τώρα να σκέφτεστε για νυφικά, χρώμα, θέμα, διακόσμηση γάμου δείτε τις νέες τάσεις που έρχονται ώστε να έχετε όλο το χρόνο μπροστά σας να επιλέξετε, να διαμορφώσετε άποψη και να παίξετε το σκηνικό στο μυαλό σας!

Πάμε λοιπόν όπως κάθε χρόνο να δούμε
ΤΑ ΝΥΦΙΚΑ
Δείτε εδώ. Από όλα έχει για φέτος. Φτερά, σκίσιμο στη φούστα, βαθύ ντεκολτέ, λουλούδια..
Το blog φέτος θα ψηφίσει κοντό νυφικό ή τα λεγόμενα stone washed shades. Όχι ακόμα βικτωριανά και κουστούμια, δεν είναι έτοιμη η ελληνική κοινωνία.



ΤΟ ΧΡΩΜΑ
Γαλάζιο, ροζ, ροδακινί, μωβ! Και παστέλ χρώματα 



 Ο ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΣ
Όλο και περισσότεροι χρησιμοποιούνε drones για φαντασμαγορικές λήψεις. Αν βάλετε drone ενημερώστε τους καλεσμένους μην τύχει και κάνουν χαζομάρες νομίζοντας ότι δεν τους βλέπει κανείς. Αν και τώρα που το ξανασκέφτομαι πιο πλάκα θα έχει να μην τους ενημερώσετε..
ΠΡΟΣΟΧΗ όμως! Να είστε σίγουρη ότι ο φωτογράφος ξέρει καλά τη δουλειά του! Το έχουμε ξαναπει και θα το ξαναλέμε, ψάξτε για έναν καλό φωτογράφο που σας εμπνέει και δείτε το πορτφολιο ξανά και ξανά και ξανά...




ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ 

Τοπικά ποτά και εδέσματα. Ρακί, ρακόμελο, μαστίχα, λικέρ, ξεροτήγανα, πίτες..
 Ωραία ιδέα από www.filematakritis.gr

 

Για άλλη μια χρονιά και ρουστικ αλλά και πιο γκλαμ διακόσμηση. Διαλέξτε και πάρτε ανάλογα με το στυλ σας.

Ξεχάστε την τούρτα βάλτε μικρά ή διαφορετικά γλυκά (πχ δείτε εδώ)

Στο κέντρο του τραπεζιού ψηλά βάζα με λουλούδια.




Red Carpet Backdrops! Τώρα ζήλεψα... Τι δε θα έδινα να βρεθώ εκεί και να έχω την αίσθηση ότι είμαι στα Όσκαρ ή σούπερ-σταρ! WOW!





Δείτε και αυτή την ιδέα στο χώρο. Θα τη βρείτε στο amazon!



Και φυσικά προτείνουμε να οργανώσετε online το γάμο σας. Σε επόμενη ανάρτηση θα μαζέψουμε τα δημοφιλέστερα και πιο χρήσιμα applications αλλά και νέες τάσεις που συνεχίζουν να έρχονται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...