Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΚΑΤΙ APPLICATIONS ΓΙΑ ΓΑΜΟ!



Αναζητήσαμε τις καλύτερες εφαρμογές που θα σας βοηθήσουν στη διοργάνωση και όχι μόνο, της μεγάλης μέρας! Πάμε να τα δούμε; Πρώτο και καλύτερο το...
Έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας. Πλέον όταν σου αρέσει μία φωτογραφία φτιάχνεις τους δικούς σου πίνακες και συγκρίνεις, επιλέγεις, κατηγοριοποιείς και συγκεντρώνεις όλες τις ιδέες για τη μεγάλη μέρα.

Απλό στη χρήση του, σου φτιάχνει λίστες με τα to-do, ενώ δε χρειάζεται καν δίκτυο για να δουλέψει.



Για να μείνετε εντός προϋπολογισμού. Βλέπετε και υπολογίζετε τα έξοδα και σας προλαβαίνει πριν τα ξοδέψετε όλα. Μπορούν να σας γλυτώσουν από πολύ πονοκέφαλο.



 Σας βοηθά στη σπαζοκεφαλιά που ονομάζεται στήσιμο τραπεζιών.
Με ένα απλό σύστημα drag-and-drop παίρνετε τους καλεσμένους από το ένα τραπέζι και τους βάζετε στο άλλο δοκιμάζοντας διάφορες εκδοχές μέχρι να πετύχετε το επιθυμητό αποτέλεσμα. Είναι εύκολο στη χρήση και το κόστος του ξεκινάει από 13 €.



Μπορείς να συγκεντρώσεις όλες τις φωτογραφίες που θα τραβήξουν οι καλεσμένοι στου πριν και στη διάρκεια του γάμου και της δεξίωσης από τα κινητά τους τηλέφωνα. Στη συνέχεια ανεβάζεις και δικές σας φωτογραφίες από το ταξίδι!
Πρέπει να κάνετε εγγραφή, να επιλέξετε ένα από τα πακέτα και στη συνέχεια να μοιράσετε τις οδηγίες στους καλεσμένους σας που πρέπει να κατεβάσουν την εφαρμογή. Οι τιμές ξεκινούν από 99 δολάρια. Είναι λίγο ακριβό ωστόσο το έχουμε ξαναπεί οι φωτογραφίες είναι αυτές που μένουν και αυτές που θα τραβήξει ο κόσμος σίγουρα θα είναι πολύ αυθόρμητες, φυσικές και διαφορετικές. Οπότε μάλλον αξίζει τον κόπο.



Συγκεντρώνεις όλες τις φωτογραφίες από το bachelor, την προετοιμασία του γάμου σου, το μυστήριο και το πάρτυ από τους καλεσμένους σου! Οι χρήστες, ανάμεσα στους οποίους και ο γαμπρός και η νύφη, μπορούν να μοιραστούν και να σχολιάσουν οποιαδήποτε από τις φωτογραφίες. Επίσης, μπορείτε να εκτυπώσετε κάρτες για τα τραπέζια των καλεσμένων σας έτσι ώστε όλοι να ξέρουν που να μπουν και πώς να κατεβάσουν το app.
Το καλύτερο εδώ είναι ότι είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Επιτέλους..



Για να φτιάξετε τις δικές σας λίστες με τραγούδια, ώστε να τα δώσετε στον dj  ή αν δεν έχετε να παίξει από εκεί.




και... last but not least


Το διάσημο site προσφέρει εφαρμογή με προτάσεις, αντίστροφη μέτρηση, checklist και πολλά άλλα. Επίσης βλέπεις ιδέες και από άλλες νύφες. Διατίθεται δωρεάν.



Αν θέλετε τη γνώμη μας πάντως τα πιο χρήσιμα είναι αυτά που φίλοι και γνωστοί ανεβάζουν φωτογραφίες σας καθώς είναι σχεδόν σίγουρο ότι ο φωτογράφος σας όλο και κάτι θα ξεχάσει, οπότε ας έχετε και κάποια εναλλακτική. Εάν το επιλέξετε, μπορείτε  απλά να δημιουργήσετε ένα # στο instagramm και με μία πινακίδα να ενημερώνετε τους καλεσμένους πού θα tagάρουν!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...