Σάββατο 26 Ιανουαρίου 2013

ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ!!

Λένε ότι η βροχή θεωρείται καλοτυχία σε έναν γάμο ενώ και οι Ιταλοί λένε "Sposa bagnata, sposa fortunata", που σημαίνει ότι η βρεγμένη νύφη είναι τυχερή νύφη! Καμία νύφη όμως δεν θέλει να βρέχει την ημέρα του γάμου της και το πιθανότερο είναι να κοιτά  την πρόβλεψη του καιρού μέρες πριν τον γάμο. Φυσικα και απευχόμαστε την κακοκαιρία και ειδικά για τους καλοκαιρινούς γάμους καθώς μια μπόρα μπορεί να χαλάσει όλο τον προγραμματισμό.. Πρέπει όμως να το λάβουμε σοβαρά υπόψη σαν πιθανότητα και ειδικά εάν έχουμε σχεδιάσει έναν γάμο σε εξωτερικό χώρο, κήπο, παραλία κλπ πρέπει να βάλουμε και τον καιρό μέσα στο παιχνίδι. Τον καλύτερο wedding planer να έχετε, δεν θα μπορέσει να ελέγξει τον καιρό.



Δυστυχώς καθώς θα έχουμε κλείσει το χώρο καιρό πριν δεν μπορούμε να ξέρουμε τι καιρό θα κάνει, οπότε το καλύτερο είναι να είμαστε προετοιμασμένοι για όλα. Θα σκεφτούμε λοιπόν  τι μπορούμε να κάνουμε για να το αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά αλλά και να μην μας χαλάσει τη διάθεση!


- Καταρχάς ως νύφη θα έχετε προνοήσει για μοδάτα αξεσουάρ (ομπρέλες κλπ)

-Το κυριότερο να υπάρχει PLAN B  στο χώρο της δεξίωσης, είτε με μία κλειστή αίθουσα είτε με τέντες και σκέπαστρα. Επίσης με ξύλινους διαδρόμους εάν υπάρχει κήπος. Οι περισσότεροι είναι επαγγελματίες και έχουν ξανασυναντήσει παρόμοια περιστατικά οπότε θα ξέρουν πως να το διαχειριστούν.


-Επίσης, εάν το μυστήριο και η δεξίωση είναι στον ίδιο χώρο σκεφτείτε σοβαρά να ντυθείτε σε κάποιο δωμάτιο εκεί!Τα παπούτσια φορέστε τα τελευταία στιγμή για να μην βραχούν!




-Να έχετε προμηθευτεί μερικές ομπρέλες για τον κόσμο ή να αναθέσετε σε  κάποιους να συνοδεύουν τον κόσμο που δεν έχει ομπρέλα. 



-Βρείτε έμπειρη κομμώτρια να μπορεί να αντεπεξέλθει και να φροντίσει να κάνει χτένισμα που να μην παθαίνει τίποτα από την υγρασία. Επίσης, να έχετε και ένα σεσουάρ μαζί και αυτό όχι μονο για το μαλλί, αλλά και για νυφικό κλπ.


-Φροντίστε να έχετε βάλει αδιάβροχο μακιγιάζ!


- Επίσης μην ξεχάσετε ότι έχετε να βγάλετε και φωτογραφίες. Και εκεί χρειάζεται ένα PLAN B ώστε εάν βρέχει να υπάρχει ένας προστατευμένος χώρος να βγείτε φωτογραφία. Η αλήθεια πάντως είναι ότι με βροχή βγαίνουν φοβερές φωτογραφίες! Από μία αναζήτηση στο διαδίκτυο:






















Όπως και να έχει εάν είστε κατάλληλα προετοιμασμένες  και εφόσον έχετε διάθεση να το διασκεδάσετε ό,τι και να γίνει, τότε ακόμα και να βρέξει μην αγχώνεστε, όλα θα πάνε καλά και σίγουρα θα μείνει αξέχαστο! Άλλωστε όπως είπαμε, σημαίνει καλή τύχη!

Εάν έχετε εμπειρίες και άλλες ιδέες μοιραστείτε τις μαζί μας!!

Source: http://www.estateweddingsandevents.com, http://baysidebride.com

Photos via boards.weddingbee.com, www.projectwedding.com, www.gooseberrygala.com, www.emilyscatering.blogspot.com , www.occasionsonline.com, jennymartinphotography.wordpress.com, blogs.wishpot.com, itsabrideslife.com, www.conniehackett.com, kgoodphotoblog.com, pearleventsaustin.com, weddingsbygeorgia.blogspot.com , http://www.123rf.com, http://www.bride.ca   


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...