Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014

ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΚΟΛ!! (ΓΑΜΟΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ)


Γάμος με θέμα το ποδόσφαιρο λοιπόν.. Επίκαιρο λόγω των ημερών. Το θετικό σε αυτό το γάμο είναι ότι θα είναι από τα λίγα θέματα που ο μέλλων σύζυγος θα ασχοληθεί ενεργά, μη σας πω θα κατεβάσει και ιδέες (εκτός αν είστε από τις τυχερές που ούτως ή άλλως ασχολείται).
Τολμηστε το εάν σας αρέσει και εσάς σαν ιδέα ή σαν άθλημα, εάν είναι περίοδος μουντιάλ ή πανευρωπαϊκού ή δεν ξέρω και εγώ τι άλλα υπάρχουν, εάν παντρέυεστε ποδοσφαιριστή, εάν είστε η ίδια ποδοσφαιριστής. Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι από τους γάμους που οι άντρες καλεσμένοι θα τσακώνονται για το ποιος θα πάρει το topper ή το διακοσμητικό του τραπεζιού στο τέλος της βραδιάς.

Tip: Εάν επιλέξετε αυτό το θέμα μείνετε στη γενική ιδέα του ποδοσφαίρου και μην το κάνετε πιο συγκεκριμένο (γαυροβαζελικό δηλαδή) ώστε να μην υπάρξουν εντάσεις. 

Μερικές ιδέες που ξεσηκώσαμε από το διαδίκτυο

Προσκλητήρια




Διακόσμηση







Τούρτα και γλυκά










 


Δωράκια









Διάφορες φωτογραφίες













Εάν σας άρεσε βγαίνει και σε άλλα αθλήματα πάντως..

Photos via www.weddingclan.com, www.artfire.com, brides-n-news.customweddinggarters.com, www.flickr.com, mariai25.tumblr.com/, www.pinterest.com, 500px.com/Yaroslav_Belousov, blog.studiobash.com, www.totallyweddingkoozies.com, www.etsy.com, www.bellapictures.com, www.cakesdecorationideas.com,  https://chicweddingfavors.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...