Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΕΝΑΣ VINTAGE ΓΑΜΟΣ!

 Ακούγεται πολύ τα τελευταία χρόνια (σε Αμερική και Αυστραλία μάλιστα έχει παρατηρηθεί έκρηξη), ένας γάμος εποχής, που ξυπνάει μνήμες, προκαλεί αίσθηση και διαφέρει. Καθώς είναι κάτι διαφορετικο, είναι πολύ υποκειμενικό αν θα αρέσει ή όχι, το σίγουρο πάντως είναι ότι θα κάνει αίσθηση σε όλους ανεξαιρέτως..
Άλλωστε όπως έχουμε ξαναπεί, το θέμα είναι να αρέσει στη νύφη και τον γαμπρό!!
Φυσικά, δεν είναι απαραίτητο να είναι όλα τα στοιχεία του γάμου, στοιχεία που παραπέμπουν σε μια άλλη εποχή. Μπορεί να είναι μόνο το νυφικό, ή μόνο η διακόσμηση, ή μόνο οι λεπτομέρειες.  Εξαρτάται πάντα τι θέλουμε εμείς και όχι τι επιτάσσει η μόδα..
Χωρίς να είμαστε ιστορικοί, ανακαλύψαμε στο διαδίκτυο όμορφες φωτογραφίες από vintage γάμους και μας άρεσαν πολύ. Σκοπός μας να τα καλύψουμε όλα και ανάλογα επιλέγουμε αν θα είναι “full vintage” ή “λίγο vintage” (ή και καθόλου αν δεν μας αρέσει, αν και πιστεύω ότι στις γυναίκες λίγο πολύ θα αρέσει αφού συνήθως είναι πιο ρομαντικές, οι άντρες μπορεί να μην συμφωνούν, δεν πειράζει θα βρούμε τον τρόπο μας να τους πείσουμε… ).

To ΝΥΦΙΚΟ - Το ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ
Μερικές χρήσιμες πληροφορίες εδώ:

Ενώ ανά δεκαετία βρήκαμε ιδέες εδώ αλλά και εδώ.

Με δαντέλα δεκαετία '50.

Άλλες ιστοσελίδες:










 (Τέλειος ο κορσές)








Τα ΜΑΛΛΙΑ
(Κατά προτίμηση με βέλο ή άλλα αξεσουάρ)









Αλλά και εδώ!!!!

Τα ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ













Τα ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΑ & SAVE THE DATE












Η ΜΟΥΣΙΚΗ

Η ΑΝΘΟΔΕΣΜΗ









To AYTOKINHTO









ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΙΔΕΕΣ























Do-it-yourself


Online Shops ΚΑΙ ΙΔΕΕΣ:

ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:


PS: Ποτέ  δεν είχα καταλάβει όλη αυτή τη μανία με τον vintage γάμο μέχρι το σημερινό άρθρο.  Το ξεκίνησα πιο πολύ από περιέργεια αλλά μετά από όλη την αναζήτηση, τολμώ να πω ότι άλλαξα γνώμη για αυτό το πραγματικά ατελείωτο θέμα.. Αν ξαναπαντρευόμουν πάντως σίγουρα θα έβαζα κάποια vintage στοιχεία, πολύ πρωτότυπα και διαφορετικά!!!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...