Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Φωτογραφίες που δεν πρέπει να ξεχάσει ο φωτογράφος!



Ένας φωτογράφος σίγουρα ξέρει καλά τη δουλειά του το βραδυ του γάμου. Ωστόσο (και για να μην τις ψάχνετε μετά), ανάμεσα στις 1.000-2.000-3.000 φωτογραφίες που θα τραβήξει βεβαιωθείτε ότι δεν θα παραλείψει τις παρακάτω!
Επίσης, εάν έχετε ψάξει και τρέξει για αρκετά πράγματα, τα έχετε διαλέξει με προσοχή και θέλετε να δείτε πώς φαίνονταν αυτά το βράδυ του γάμου (π.χ. δωράκια καλεσμένων, τραπέζι ευχών, τη διακόσμηση των τραπεζιών), καλύτερα να του το επισημάνετε από πριν για να μην τα ξεχάσει!!!

Το καλύτερο είναι καμιά βδομάδα πριν το γάμο να του στείλετε μία λίστα με αυτά που θεωρείτε πιο σημαντικά! Επίσης, πείτε του εάν θέλετε κάποια συγκεκριμένα πρόσωπα (φίλους, συγγενείς κλπ) να τα τραβήξει οπωσδήποτε!

Ανάμεσα σε όλα λοιπόν αυτά που δεν πρέπει να παραλείψει είναι:
 
Την προετοιμασία της νύφης



Την άφιξη της νύφης






Τις βέρες και τα στέφανα




Το φιλί





Την έξοδο από την εκκλησία




Το ρύζι




Οικογενειακές




Και στην δεξίωση:

Την είσοδο του ζευγαριού




Την τούρτα και την πρόποση





Τον πρώτο χορό




Τον κόσμο που χορεύει




Το πέταγμα της ανθοδέσμης




Έστω και μία προσωπική στιγμή του ζευγαριού






ΥΓ: Τα παπούτσια της νύφης είναι μια κατηγορία από μόνη της, που έχει τις δικές της υπο-κατηγορίες! Δείτε εδώ!


Photos via http://www.debretts.com, http://photosbyhelen.zoomshare.com/, http://bestjewelryworld.com, http://www.magicstories.gr/, http://www.lloyddobbie.com, http://www.shutterstock.com/, http://blog.meszarovits.com, http://www.mywedding.com/, http://www.favorfavor.com, http://www.weddinggowndiary.com, http://lisawallerrogers.wordpress.com, http://www.bettermemories.ca, http://www.soulechostudios.com, http://elegantevententertainment.com, http://www.onewed.com, http://www.snippetandink.com, http://santabarbaravenues.com, http://www.elizabethannedesigns.com, http://blog.honeydress.com, http://onlythejodi.com, http://artworkstulsaphotography.com, http://www.girlywedding.com, musingsofanightowl.blogspot.com, http://www.digital-camera-photography.org, http://improvephotography.com/   http://blog.tuscandream.com

1 σχόλιο:

φωτογραφία γάμου είπε...

Πολύ σωστές και χρήσιμες οι συμβουλές σου, για τις φωτογραφίες γάμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...