Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ ΓΑΜΟΥ


Η αμφιβολία που μας περιτριγυρίζει λόγω οικονομικής κρίσης τα τελευταία χρόνια είναι πολύ πιθανό να έχει επηρεάσει και τις ετοιμασίες του γάμου μας και εν γένει το θεσμό του γάμου. Είναι πολύ άσχημο να έχουμε κάποια πράγματα στο μυαλό μας και τελικά να μην μας βγαίνει το αρχικό πρόγραμμα λόγω κόστους..



Πιστεύω όμως ότι
α) και με πιο λίγα τελικά μπορούμε να πετύχουμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα 
β) σε τελική ανάλυση αυτό που έχει τη μεγαλύτερη σημασία είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι με καλή διάθεση που να χαρεί εκείνη την ημέρα για αυτό ακριβώς που συμβολίζει: την πρώτη μέρα της κοινής τους πλέον ζωής… Όλα τα υπόλοιπα αποδεικνύεται εκ των υστέρων ότι μικρή σημασία έχουν τελικά…
Επειδή όμως πολλές φορές θέλουμε κάτι που οργανώνουμε να γίνει με μεράκι και όρεξη, θα βάλουμε τα δυνατά μας να τα καταφέρουμε όσο το δυνατόν καλύτερα με όσο το δυνατό λιγότερα. Θα προσπαθήσουμε λοιπόν να βρούμε οικονομικές προτάσεις ώστε να οργανωθεί ένας γάμος με όμορφο αποτέλεσμα!!

Α. Από αναζητήσεις στο διαδίκτυο, υπάρχουν αρκετές προσφορές και οικονομικές προτάσεις που αφορούν στο γάμο, όπως:







και άλλες πολλές....

Β. Εάν σας αρέσει ένας χώρος, ένα ανθοπωλείο κλπ... δεν χάνετε απολύτως τίποτα να «παζαρέψετε» τις τιμές. Πολλοί επαγγελματίες δέχονται μείωση στην αρχική τιμή ειδικά σήμερα..
 
Γ. Υπάρχει πάντα και η άλλη διέξοδος!!! Να οργανωθούμε και να δημιουργήσουμε κάποια πράγματα μόνες μας (το περίφημο do it yourself)!!! Σε επόμενα άρθρα θα επεκταθούμε περισσότερο σε αυτή την κατεύθυνση γιατί πραγματικά αξίζει!!






Photos via www.weddingplanninginstitute.com, www.perthnow.com.au

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...