Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

CHEKLIST!


Εφόσον βρήκαμε τα βασικά (εκκλησία και χώρο για δεξίωση/φαγητό/χορό κ.ο.κ.) ξεκουραζόμαστε!!!! Είναι ακόμα αρκετά να γίνουν όμως αφού έχουμε τα παραπάνω, έχουμε κάνει πολύ σημαντικό βήμα… Πρoσωπικά, όταν ξεμπερδέψαμε με αυτά, ξεκίνησε η αναζήτηση για τα υπόλοιπα, με άλλους ρυθμούς όμως και άλλη διάθεση πλέον..  Καλύτερα να έχετε μία κατάσταση μπροστά σας – ένα τύπου ημερολόγιο γάμου και να σημειώνετε ότι σας ενδιαφέρει γιατί μετά μην περιμένετε να το ξαναθυμηθείτε, θα χαθείτε..
Οι πληροφορίες και τα θέματα σχετικά με το γάμο είναι τόσα πολλά ώστε αν δείτε κάτι που σας αρέσει και ας είναι νωρίς σημειώστε το κάπου ή κάντε bookmark τη σελίδα.
Ένα πολύ ωραίο ημερολόγιο που «τικάρετε» τις ενέργειες που είναι για να γίνουν βρίσκεται στο site www.weddingtales.gr  (εφόσον κάνετε login). Εμένα με βοήθησε πολύ γιατί (καθότι ανοργάνωτη) γενικότερα, μου υπενθύμιζε πολλά πράγματα και με βοήθησε να μπω σε μια σειρά.. Εναλλακτικά, εάν ψάξετε σε κάποια μηχανή αναζήτησης wedding agenda online, βγαίνουν άπειρες επιλογές προγραμματισμού του γάμου!!!
Ο προγραμματισμός βοηθά πάρα πολύ ώστε να μπουν σε μια σειρά τα πράγματα γιατί πιστέψτε με είναι τόσα τα πράγματα που πρέπει να γίνουν (ειδικά αν τα οργανώνετε μόνες σας) που σίγουρα θα ξεχαστεί κάτι...
Δείτε ακόμα:



Photos via uweddingmagazine.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...