Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

WEDDING PLANNER


Πραγματικά, εάν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα και η εμπιστοσύνη και η «χημεία» ώστε να βρεθεί ένας άνθρωπος να τα οργανώσεις όλα τα του γάμου, είστε πολύ τυχερές, -οί!!! Εάν όχι…..φύγαμε μαζί!!!!
Προς Θεού… Δεν την έχω δει σύμβουλος γάμου, ούτε ξέρω εάν το δικό μου γούστο ή οι δικές μου ιδέες συμβαδίζουν με τις δικές σας, αλλά θα προσπαθήσω να καλύψω όλα τα γούστα και σε περίπτωση που δεν προλαβαίνετε ή βαριέστε να ψάξετε, μετά χαράς να βοηθήσω!!!

Κακά τα ψέματα, ένας γάμος εφόσον θέλει κανείς να το ψάξει λίγο παραπάνω, να πρωτοτυπήσει κάπου ή να θέλει να εντυπωθεί στη μνήμη του καλεσμένου, θέλει αρκετό ψάξιμο… Γι’ αυτό μιλάνε όλοι για τις ετοιμασίες του γάμου αλλά και γι’ αυτό έχει επικρατήσει να λέγεται η περίοδος πριν το γάμο - «ο μήνας του διαβόλου».  Εντάσεις και διαφορετικές απόψεις (στην καλύτερη περίπτωση ανάμεσα στο ζευγάρι στην χειρότερη αν εμπλέκονται και τρίτοι – όπως πεθερικά, κουμπάροι, φίλοι κλπ…) είναι σύνηθη φαινόμενα, που αρκετές φορές στιγματίζουν την περίοδο πριν το γάμο. 
Ως πρόσφατη νύφη κι εγώ, καταλαβαίνω απόλυτα τι βιώνουν οι υποψήφιες νύφες αλλά και το τρέξιμο από τη στιγμή που θα «μπει το μονόπετρο» και θα ληφθεί η μεγάλη απόφασηJ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...